FaceBook фото конкурс- популяризирай бизнеса си във социалната мрежа

facebook фото конкурсФейсбук фото конкурс- вече всеки желаещ ще може да създаде свой собствен фото конкурс във FaceBook. Това е един лесен и удобен, а в последно време и доста използван метод за популяризиране на страници в фейсбук. Не е нищо сложно, но може да доведе доста нови и реални харесвания на вашата FaceBook страница. Нови харесвания на страницата ви без да се добавят платени (изкуствени) фенове, който всъщност не харесват това което предлагате или показвате.

Ето и как работи!- Фото конкурса за фейсбук е система, която се добавя към вашата страница, като приложение и така всеки който жела може да хареса страницата ви и да участва. Харесването на страницата ви е задължително от потребителя, защото иначе няма да може да разглежда, коментира, гласува или участва във конкурса.

След като потребител хареса страницата, тя автоматично се показва на неговите приятели и от там той води нов и нов. При участие в конкурса, всеки може да добави снимка с която да участва в надпреварата за най- добра, най- интересна, най- забавна снимка. На участника се предоставя възможност да споделя снимката или директно да изпраща съобщение на своите приятели с цел те да гласуват за него. Всеки един участник получава и собствен линк, който да води към неговата снимка в конкурса.

Фото конкурсите се създават за забавление на потребителите и по този начин те да проявяват интерес да популяризират фирмената ви страница, стимулирани допълнително и от награди предоставени от вас. Вие ще имате достъп до всички данни събрани от вашият фейсбук конкурс– кой се е присъединил, кога и как, колко харесвания имате, дошли от вашият конкурс. Както и възможност за пълен контрол над участниците, като изисквате първоначално одобрение на снимката от вас или назначен от вас модератор, премахване на снимки и участници, както и много други.

Дизайнът на фейсбук конкурса се определя от вас, като поръчители, като той може да е стандартен, но с цветове по ваш избор или пък с уникален дизайн, разработен специално за вашите и тематика на конкурса.

И сега най- важното, колко ще ви струва. Цените на фото конкурсите, който ще направите заедно с нас са на достъпни цени, за да може да се възползва всеки и започват от 60лв. за фото конкурс.

При въпроси и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас от меню Контакти.