над 10 години опит

Пенчев Груп ЕООД е създадена през 2012г. и зад гърба си има професионалисти с дългогодишен опит в изработката на уеб сайтове, seo оптимизацията и онлайн маркетинга.

Професионална изработка на сайт

Доказали сме се на пазара, залагаме изключително много на качеството на всеки един проект, въпреки сравнително ниските цени, който предлагаме. Извършваме възложените задачи с точност и коректност за да оставим клиентите си доволни. Спазването на сроковете е задължително, като периодът за изработката на един уеб сайт не е повече от 10 работни дни.

Няколко причини да изберете нас

Безплатна консултация

Постоянна и компетентна безплатна консултация. Всички наши настоящи и бъдещи клиенти имат възможност да задават своите въпроси и запитвани постоянно за всичко свързано с предлаганите от нас услуги и завършили проекти. Дори и след завършването на даден проект, ние оставаме на разположение да ви сътрудничим за по- нататъчно разви

Инструкции и съвети

Компетентни и добре обяснени инструкции и съвети за работа с вашия сайт- вие ще имате на разположение вежливи и компетентни специалисти, който да ви консултират и обяснят как да работите със сайта. Получавате и писмени инструкции за работа с вашия сайта, създадени специално по структурата на изработеният сайт.

Постоянни контакти

Постоянни контакти по въпроси за всичко, дори и след завършването на проекта- след като сме създали необходимото за вас и вашия бизнес, ние не прекъсваме контакта с вас и вие може да задавате вашите въпроси за работа със сайта, БЕЗ това да ви струва нищо.

Без задължителна поддръжка

Ние изработваме нашите сайтове с удобни и функционални администрации за които не са нужни специални умения за поддръжка от ваша страна. При нужда на специалист, ние винаги сме насреща и готови да помогнем.

Конкурентни цени

Конкурентни цени и гъвкави пакети създадени специално за вашите нужди- ние създаваме оптимални решение за вашият бизнес, съобразени с възможностите и изискванията ви.

Надеждни и сигурни проекти

Надеждни и сигурни проекти- имате възможност да изберете проект, който да се развива и надгражда лесно в бъдеще, така вие получавате най- доброто и сигурно решение за вашето развитие.

Вашето бъдеще в интернет!

Ние знаем как да помогнем на вашият бизнес, обадете ни се.