За нас

Пенчев Груп ЕООД е създадена през 2012г. и гърба си има професионалисти с дългогодишен опит в изработката на уеб сайтове, seo оптимизацията и ИТ маркетинга. Доказали сме се на пазара, залагаме изключително много на качеството на всеки един проект, въпреки сравнително ниските цени, който предлагаме. Извършваме възложените задачи с точност и коректност за да оставим клиентите си доволни. Спазването на сроковете е задължително, като периодът за изработката на един уеб сайт не е повече от 10 работни дни.

Ето и няколко причини да изберете нас:

  1. Постоянна и компетентна безплатна консултация- всички наши настоящи и бъдещи клиенти имат възможност да задават своите въпроси и запитвани постоянно за всичко свързано с предлаганите от нас услуги и завършили проекти. Дори и след завършването на даден проект, ние оставаме на разположение да ви сътрудничим за по- нататъчно развитие на вашият сайта и присъствие в интернет.
  2. За нито един изработен от нас сайт НЕ е нужна месечна поддръжка! – ние изработваме нашите сайтове с удобни и функционални администрации за които не са нужни специални умения за поддръжка от ваша страна. При нужда на специалист, ние винаги сме насреща и готови да помогнем.
  3. Постоянни контакти по въпроси за всичко, дори и след завършването на проекта- след като сме създали необходимото за вас и вашия бизнес, ние не прекъсваме контакта с вас и вие може да задавате вашите въпроси за работа със сайта, БЕЗ това да ви струва нищо.
  4. Компетентни и добре обяснени инструкции и съвети за работа с вашия сайт- вие ще имате на разположение вежливи и компетентни специалисти, който да ви консултират и обяснят как да работите със сайта. Получавате и писмени инструкции за работа с вашия сайта, създадени специално по структурата на изработеният сайт.
  5. Конкурентни цени и гъвкави пакети създадени специално за вашите нужди- ние създаваме оптимални решение за вашият бизнес, съобразени с възможностите и изискванията ви.
  6. Надеждни и сигурни проекти- имате възможност да изберете проект, който да се развива и надгражда лесно в бъдеще, така вие получавате най- доброто и сигурно решение за вашето развитие.
  7. Постоянни промоции и добро отношение по всяко едно време- вие може да се възползвате от всички предлагани от нас промоции.

Вашето бъдеще в интернет!