Изработка на онлайн магазин 2.0

Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин

 Изработка на онлайн магазин 2.0

от Пенчев Груп е една от предлаганите услуги, които имат за цел да помогнат на вас и вашия бизнес да се развиват. С един добре изработен онлайн магазин вие лесно ще достигнете до много по- голяма аудитория за да покажете вашите продукти, предлагаме и решение за фирми предлагащи услуги с изработка на фирмен сайт.

Интернет потребителите в България вече са над 4 000 000 000 и вие можете да достигнете до тях с решението за изработка на онлайн магазин. С него лесно и удобно ще управлявате вашия бизнес в интернет пространството, чрез редица модули изцяло на български и лесни за употреба. Всеки един онлайн магазин работи 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината, нещо непосилно за един реален магазин в мола, всеки които се интересува от вашите продукти ще може да ги разгледа и в 02:00 часа и да поръча, без каквато и да е намеса от ваша страна.  Всяка една функция в сайта е съобразена с това да бъде полезна за по- лесното ви развитие онлайн. Всеки един изработен от нас онлайн магазин е достъпен от всеки един компютър и не е необходимо да инсталирате, каквото и да било на вашата машина (компютър, лаптоп, смартфон,) единствено трябва да запомните потребителското си име и парола за вход в системата.

С избора за изработка на онлайн магазин Вие получавате не само една проста система за онлайн магазин, която да използвате и администрирате, но и идеята! Идеята, че с този сайт ще се занимаваме ние лично, няма просто да я инсталираме да ви изпратим файл, който да четете и сами да се учите. Ние ще ви помогнем да се развиете, чрез маркетингови решения или съвместна работа със специалисти.

Онлайн магазина, който предлагаме, се надгражда индивидуално за конкретно решение, което да има най-висока степен на ефективност за вас и вашия бизнес, що се отнася до вашите предпочитания и нужди спрямо оформлението и дизайна. Можете да настроите системата по ваш собствен вкус, независимо дали предлагате 10 или 1 000 продукта и всичко това дори без нашата намеса от лесния за работа админ панел. С изработка на онлайн магазин получавате и подробни инструкции за работа.

Нашите онлайн магазини имат безброи функции, които ще ви спестят време и пари, както можем да изградим и приложения според вашите изисквания. Онлайн магазина освен със стандартните приложения и модули разполага с:

 • Добавяне на производители, марки;
 • Добавяне на безброй категории и продукти към тях;
 • Функция за издаване на фактура;
 • Съобщаване по email при поръчка;
 • SEO приложения, за ръчна seo оптимизация на сайта, където вие сами ще можете да оптимизирате магазина си и да спестите пари;
 • Лесно добавяне на допълнителни езици и валути;
 • Локализация на клиентите;
 • Подробно следене на поръчките, продажбите по месец и година в вашия онлайн магазин;
 • Доклади за всяко едно действие на потребителите в сайта- какво, кога и как са разглеждали;
 • Възможност за добавяне на безкрайни опции, като размер, цвят, вкус и др;
 • Управление на коментарите;
 • Модули за партньорска програма за развитие на вашия бизнес;
 • Хиляди маркетингови допълнения за рекламиране и промотиране на вашия магазин и продукти;
 • Ваучери и кодове за намаление;
 • Слайдшоу със снимки, което е лесно за управление;
 • Допълнения за email маркетинг, за да сте по- близко за верните ви клиенти;
 • Всевъзможни опции за доставки и разплащане;
 • Sitemap и RSS FEED за вашия магазин;
 • Онлайн магазин в FaceBook;
 • и др.
Ние можем да изработим вашия онлайн магазин според нуждите и изискванията ви на изключително добри цени, за да останете доволни. Ако имате нужда от изработка на онлайн магазин или фирмен сайт може да се свържете с нас.
Онлайн продажби през различните платформи
Онлайн продажби през различните платформи

Предимства на професионалната изработка на онлайн магазин

В случай че планирате да започнете нов онлайн бизнес или искате да направите интернет версия на вече съществуващия ви реален магазин, трябва да обмислите сериозно вариантите за изработка на онлайн магазин. Опциите са няколко – сами да се заемете с изработката, като използвате готова безплатна или платена платформа, или пък да възложите задачата на специалисти, които се занимават със създаване на сайтове. В първия случай ще спестите средства, но рискувате да не постигнете задоволителен краен резултат, особено ако не притежавате нужните умения и опит. Във втория вариант ще трябва да инвестирате определена сума пари, но пък ще имате професионален и качествено направен сайт. Какви са предимствата на професионалната изработка на електронен магазин? Ето част от тях:

Ще разполагате с магазин, специално създаден, за да отговаря на вашите нужди и изисквания

– ако използвате готова платформа, ще трябва да се съобразите с нейната функционалност. Готовите платформи не позволяват кой знае какви форми на персонализиране и лични настройки, докато сайтът по поръчка ще бъде изцяло съобразен с вашите конкретни изисквания и нуждите на вашия бизнес.

Уникален дизайн

– при изработката на онлайн магазин по поръчка вашият сайт ще се отличава с уникален дизайн, който ще се превърне в лицето на вашия бизнес. Дизайнът и визията на магазина са първите елементи на сайта, които посетителите виждат, така че те са изключително важни за впечатлението, което сайтът ще остави у тях. Ако дизайнът е посредствен или прекалено усложнен, клиентите едва ли ще посетят отново магазина. Препоръчително е дизайнът да бъде възможно най-опростен и да отразява продуктите, които предлагате.

Поддръжка и актуализации

– в повечето случаи фирмата, изготвила електронния магазин, предлага редовна поддръжка и актуализации на сайта срещу допълнително заплащане. Тази опция е изключително полезна, защото разполагате с техническа поддръжка по всяко време. Така вашите задължения за поддържане и актуализиране на магазин отпадат автоматично.

Ефективност, функционалност и гъвкавост

– при изработката на онлайн магазин по поръчка, платформата ще отразява вашите конкретни изисквания и ще бъде направена, за да удовлетворите нуждите на вашия бизнес. Така сайтът ще бъде максимално ефективен и гъвкав, и ще има оптимална функционалност.