НАПРАВИ СИ САЙТ

Как да си направим сайт?

Това е един много важен въпрос, на който всеки желаещ да спести известна сума е решил да си зададе. Най- вероятно сте търсили отговор на точно този въпрос „как да си направя сайт“ или „направи си сайт“ и затова сте на тази страница. Ние ще се опитаме да ви дадем основни насоки как да го направите. Също така можете да прочетете нашата статия за това как да си направите сами безплатен сайт.

Ако все пак решите, че имате нужда от професионална помощ, то ние сме насреща да изработим сайт по вашите изисквания на разумна цена.

Нека сега започнем с идеята на тази статия, а именно, как да си направим сайт.

Създаване на сайт. Направи си сайт

Създаването на сайт вече не е най- сложното начинание. В интернет е пълно с инструкции, видеа и други помощници, които могат стъпка по стъпка да ви покажат как да си направите сайт. Но да направите сайт, който да се откроява от останалите, да работи правилно и да ви носи ползи, това е малко по- сложно, тъй като изискват умения и опит. В тази статия ще се съсредоточим в това как се създава сайт, а в следващи статии ще опишем как да го накарате той да работи за вас.

Създаването на сайт е много просто, ако нямате големи изисквания. Можете да използвате сайт билдъри, готови платформи, в които добавяте желаната от вас информация и автоматичен код оформя вашият сайт. Проблема при такива платформи е, че те не дават индивидуалност, както и резултатите от тях са меко казано скромни. Ние бихме ви препоръчали да избягвате такива платформи, тъй като опита с тях рядко се увенчава с успех, но най- вероятно ще загубите някакви финансови ресурси.

Препоръката, която бихме ви дали е да наемете професионалисти като нас, за да ви спестят време и усилия. Или да отделите повече време в проучване как и какво би било подходящо за създаването на вашият сайт.

От къде да запотчнем

Като насоки, започнете отначало. Прочетете как работи интернет и как работят търсачките. Намерете и направете паралел между различните видове сайтове и решете кой би бил най – подходящият за вас. Различните видове системи за управление на съдържанието също са подходящи за различни случаи, изберете най- добрата за вас. Научете какво е хостинг и домейн.

Не е нужно да се задълбочавате в описаните по- горе теми, поне не в началото. Получете ясна представа как работят нещата и преценете дали имате необходимото време и желание сами да се занимавате със създаване на сайт.

Ако сте решени все пак да да си направите сайт, тогава започвайте. Не е абсолютно задължително да имате знания по програмиране, тъй като вече има безкрайно много инструменти в интернет. Те ще ви помогнат доста да компенсирате липсата на програмист, дизайнер и други. Имайте предвид, че повечето от тези инструменти са с доста орязана безплатна версия и може да се наложи да платите някой долар за лого по шаблон спрямо вашите изисквания например.

Има доста информация в интернет за това как да си направите сайт, както и ние сме написали доста статии по темата и можете да ги намерите в нашият Блог. Започвайте да учите и крайният резултат ще е обективен спрямо отделеното от вас време.

Вие решавате дали да отделите време за придобиване на знания за създаване на сайт или да се доверите на професионалисти.

Търсейки инфромация за създаването на безплатен онлайн магазин, можете да пропаднете на една наша услуга. Тя предлага да създадем за вас онлайн магазин само на цената на хостинга и домейн, за които научихте вече. Проверете на e-cart.bg

Ако имате въпроси, оставаме на разположение за тях. Можете да ни откриете в меню Контакти.