Архитекти Бургас- незаменимите специалисти в архитектурата и интериорният дизайн.

архитекти Бургас
Кантора 17- архитекти Бургас

Архитектите от Кантора 17 са едни от най- добрите талантливи архитекти Бургас, занимавайки се с редица дейности, като интериорен дизайн Бургас, изготвяне на пуп, реконструкция и проектиране на къща и други услуги. Повече за тях може да научите на сайта им –- където има необходимата информация за контакти. На техния сайт ще можете да разгледате и голяма част от портфолиото  с което те разполагат и което са изградили през годините.

Архитектурно студио “Кантора 17” официално откри новия си офис в гр. Бургас на 12 Ноемрви 2012 г, който е на адрес- ул. “Трайко Китанчев” № 53, зад сградата на Съдебната палата. На събитието присъстваха приятели, колеги и партньори. Според християнския обичай новият “дом” на фирмата беше осветен с църковен ритуал, който беше извършен от отец Емилиан.

Екипът от архитекти е изграден от млади специалисти, всеки от който специализирал се в конкретна за него област. Разполагащи с богат набор от креативни идеи в съчетание с опит и умения, архитекти   Бургас винаги ще доведат вашата идея до едно по- високо ниво, за да ви представят по най- добрия начин. Разберете архитектурата по един по- различен начин и на по- високо ниво с което могат да ви запознаят архитектите от Кантора 17.

Архитекти Бургас