Ваучер за реклама от Google AdWord и Пенчев Груп

Ваучер за реклама в Google AdWord
Ваучер за реклама в Google AdWord

Получете безплатен подарък на стойност 120лв. за реклама на вашият сайт в Google AdWord. Всеки клиент избрал да използва нашите услуги ще получи ваучер за реклама с който ще можете да превърнете своите 30лв в 120лв.

Рекламирайте ефективно и излезте на челни позиции в Google по ключовите думи и изрази, които отговарят на вашият бизнес. Спечелете нови клиенти чрез най- ефективната реклама, за която плащате само и единствено, когато някой прояви интерес към вас. Без излишни разходи за не ефективни рекламни кампании, който излизат в пъти по- скъпи от интернет рекламата в Google AdWord. Възползвай се сега докато не са свършили ваучерите за реклама в Google, промоцията важи до изчерпване на количествата.

Екипът на Пенчев Груп ви пожелава приятно и ползотворно рекламиране!

Условия, приложими за онлайн рекламни ваучери, на кратко:

  • Вие имате право на промоционален кредит ако (a) сте новорегистриран в AdWords и имате профил в AdWords, от по-малко от 14 дни към момента, в който въведете своя промоционален код; или (б) Вие сте настоящ клиент на Google AdWords, но стартирате нова функционалност или продукт в AdWords, както е посочено от Google във ваучера. Конкретното приложимото изискване е описано в офертата, която получите от Google.
  • Офертата подлежи на одобрение на рекламата, валидна регистрация и приемане на стандартните условия на програмата Google AdWords.
  • Полага се един промоционален кредит на клиент.
  • От Вас може да се изисква да натрупате минимална сума от рекламни разходи и да сте платили успешно, преди да се приложи промоционалният кредит. В случаят сумата от рекламни разходи е 30лв.
  • На базата на предоставената от Вас информация, когато отправяте искане за промоционален кредит, Google може да се свърже с Вас на по-късна дата, за да Ви помогне да си създадете профила.
  • Извинете ни, че Ви накарахме да се занимаете с цялата тази правна терминология!