Български език за Open Cart за $7

opencart-bulgarian-langugeЕто че дойде време и ние да се включим в разширяването и популяризирането на най- популярната платформа за онлайн магазини Open Cart. След дълго търсене и ровене (а ние знаем как да търсим наистина в google) не успяхме да намерим кадърен превод на български на Open Cart 1.5.5.1 и решихме да го създадем. Превода на български език е съвместим и с OC 1.5.4.x и 1.5.3.x предполагаме, че ще работи при всички версии над 1.5. но не даваме гаранции, тъй като нямахме възможност да го тестваме. Може да го свалите от следния линк- български езика за opencart. Направихме пълен и подробен превод на български език на Open Cart за администрацията и самият магазин. Като решихме да предложим и безплатно инсталиране на всеки, който желае. Нужно е само да се свържете с нас и да ни предоставите достъп до хостига, за да качим файловете за превода на български за Open Cart и достъп до самия админ панел.
Като бонус може да разчитате на нас, че след излизането на всяка нова версия, ще добавяме новите преводи, за да сте актуални и да имате най- доброто и последният превод на български език за Open Cart.
Ако срещнете някакви проблеми или неточности, моля да ни съобщите, ние ще ги редактираме и изпратим редактираният превод на български за Open Cart.