FaceBook макетинг

FaceBook fans
FaceBook fans

През последните години социалната мрежа FaceBook промени изцяло интернет пространството. Хората започнаха да живеят с този сайт и да са зависими от него- свързват се с приятели чрез него, запознават се с нови хора чрез него и се развиват в мрежата. Броят на регистрираните потребители е милярди и продължава да расте и едва ли има интернет потребител , който първо да не си е направил профил във FaceBook.

Ние използваме социалната мрежа за да развиваме вашия бизнес и чрез FaceBook да достигнете до все повече потенциални клиенти. Ние ви предлагаме да изградим вашата фирмена идентичност в най- популярната социална мрежа, която е с много милионна аудитория. Изграждаме и развиваме FaceBook страница, чрез качествен IT маркетинг и успешна стратегия за популяризиране на бизнес идеята ви.

Чрез метода на маркетинга и личното промотиране на страницата ви, вие ще наберете реални Facebook fans, който са заинтересовани от тематиката на сайт и респективно са потенциални клиенти. Това е сложен и значително по- бавен процес, но е качествен и дава резултати. Не използваме ботове или фалшиви регистрации- само РЕАЛНИ фейсбук фенове. Предлагаме ви реални фенове за вашата FaceBook страница, които са:

  • Реални, без еднодневни регистрации;
  • Гарантирано Български потребители;
  • Активни потребители, редовно влизащи в профила си;
  • Ръчно набавяне на фенове по метода на рекламата;
  • Без спам и нежелани действия, който да навредят на името на бизнеса ви;

Не се доверявайте на примамливи оферти за бързо добавяне на фенове за малко пари. Ще останете разочаровани от резултатите, защото или няма да са български граждани (най- вероятно индиици и китайци) или няма да са реални фенове и до няколко месеца след добавянето им, те ще изчезнат. В най- лошия случай ще ви измамят и няма да получите нищо срещу заплащането. Не се доверявайте на нещо в интернет, което изглежда много добре, защото най- вероятно е измама.