Директория за статии

Времето да се включим в помощ на всички seo оптимизатори дойде. Решихме да създаден директория за статии в която да могат всички желаещи да популяризират сайта си да го направят, чрез поставянето на уникална статия с минимум 300 думи съдържание. Не сме използвали нещо ново, нито като дизайн, нито като функции, решихме да оставим директорията така, както всички са свикнали да виждат една директория. Използвана е системата wordpress със стандартни модули и шаблони за една директория за статии.

Ще се съблюдава за изпълнението на всички правила, който са описани подробно в сайта. Статиите ще преминават през нашето одобрение, като текстове, който не отговарят на изискванията ни ,няма да бъдат публикувани. Може да намерите директорията ни на адрес seoabv.com- директорията за статии е напълно безплатна и винаги ще бъде така.

Домейнът е чисто нов и сайта е направен наскоро, затова не може да се похвали с голямо съдържание или доказана репутация, но ви гарантираме, че ще бъде развит до максимума.

ДОБАВИ СТАТИЯ БЕЗПЛАТНО

При нужда може да се възползвате и от нашите услуги за писане на статии от професионален копирайтър