/// Блог

Защо си струва да инвестирате в изработка на онлайн магазин по поръчка?

Автор: Пенчев Груп Тагове: There is no tags Коментари: 0 Дата: 21 юли 2015

Наличието на онлайн версия на вашия реален магазин безспорно ще ви помогне да достигнете непознати пазари, да привлечете нови клиенти и да увеличите приходите си. Много търговци обаче решават, че не искат да инвестират пари в по-скъпи решения и предпочитат да качат своя електронен магазин на съществуваща готова платформа. В повечето случаи това се оказва грешка, защото подобни платформи не могат да отговорят изцяло на нуждите на вашия бизнес. Много по-удачен вариант е да инвестирате в изработка на онлайн магазин по поръчка. Какви са причините за това?

Уникален дизайн

– едно от основните предимства на електронния магазин, разработен по поръчка, е уникалният дизайн. Той ще направи вашия магазин разпознаваем сред многобройните други платформи за пазаруване в интернет пространството. Дизайнът говори много за бизнеса и може да привлече или отблъсне потенциални клиенти.

Стандартните решения няма как да са подходящи за всички

– ако искате вашия магазин да изпъкне пред другите и да впечатли клиентите, то със сигурност нямате нужда от стандартно решение, а от изработка на онлайн магазин по поръчка. Нужен ви е софтуер и система, която да отворят на спецификата на вашия бизнес, на продуктовата база, на стоките и на обема на продажбите. Стандартните решения не предоставят функционалността и контролът, който вие изисквате.

Инвестиция в бъдещето

– изработката на онлайн магазин по поръчка е отлична инвестиция в бъдещето, защото като собственик на бизнес, вие със сигурност искате той да се развива и да се разширява. Добре изработеният електронен магазин предоставя възможности за надграждане и разширяване на бизнеса, което е невъзможно с други готови варианти.

Възможности за контрол, анализи, статистики и други данни

– професионално разработения интернет магазин предлага отлични възможности за контрол от страна на собственика. Вие ще разполагате с всички нужни данни и статистики, които можете да използвате, за да правите анализ и да въвеждане промени, ако това е необходимо. По този начин ще си гарантирате повече продажби и повече приходи.

Използване на последните технологии и функции

– ако заложите на разработка по поръчка, вие ще можете да се възползвате от последните функции и технологии, включително системи за пазаруване, обработка на поръчките и плащанията, висока сигурност и надеждност. Така вашите клиенти със сигурност ще остават доволни от предоставената услуга и ще се върнат отново.

Изпрати ни запитване за изработка на онлайн магазин от ТУК или ни потърси на 0876 65 78 78.

Български превод за OpenCart 2.0.

След пускането на новата версия на OpenCart 2.0 през октомври месец 2014г. изчакахме / съвсем логично 🙂 / да отстранят бъговете и грешките, които съпутстват всяка една толкова различна нова версия.  След появата и на OpenCart 2.0.1.1. решихме да се заемем и ние с превода на български, за да можем да предложи отново едно наистина добро качество.

Направихме пълен превод български език за административната и на клиентската част на opencart 2.0.+, като се стремяхме максимално да запазим наименованията и от предишният превод 1.5.6.4. за да няма големи разлики и обърквания. Въпреки всичко, поради доста добавени иновации във версия 2.0. и самият превод има доста нови неща с които сме сигурни, че ще свикнете.

Както всяко едно допълнение, така и този превод на български има опция за безплатна инсталация. Необходимо е само да ни изпратите email с вашите данни на opencart@penchevgroup.com и във възможно най- кратки срокове ще извършим инсталацията и настройките.

Демото на превода на български за OpenCart 2.0. можете да разгледате от тези два линка:

Front: http://goo.gl/dgfKJi
Admin: http://goo.gl/JxZnz7   user: demo   /   pass: demo

Свали чрез PayPal.com за $7

× Вече можете да изтеглите и първият ни превод на български за opencart 2.0 (версии от 2.0.0.0 и нагоре: 2.0.0.1., 2.0.1.1.) от официалният сайт на opencart.com. Вижте подробности, демо, инструкции за инсталиране и описание на превода за opencart 2.0. 

Линк към превода за OpenCart 1.5.6.4.

OpenCart Rent a car система

Автор: Пенчев Груп Тагове: , , , , , Коментари: 0 Дата: 30 ян. 2015
Visit link

Поради безкрайните възможности на OpenCart /а и ни е любима система :)/ и нуждата от правилно работеща система за резервация на автомобили решихме заедно с колегите от Artwebdesign.bg да разработим такава. След доста часове неуморна работа и перфектната намеса на +Alexander Nachev успяхме да направим една, според нас, добра система, която да е полезна на фирмите занимаващи се с отдаване на коли под наем.

Rent a car OpenCart system

Система създадена на основата на опенкарт за нуждите на всички фирми отдаващи коли под наем. Системата е пълнофункционално съчетание между разплащателните системи работещи под Opencart и възможността да направите дадени продукти да се резервират.

Можете освен като сайт за резервиране на автомобили да бъде използван и за продажба на най- различни продукти.

Чрез съчетанието,което направихме между нашето решение за букинг и най- добрата система за онлайн търговия OpenCart, ние получихме възможно най- доброто решение за за всеки един предприемач, решил да се развива в интернет.

Разработката ни за Rent a car система с основа OpenCart ви позволява да използвате:

 • всички методи за разплащане налични в Opencart (над 1050 към 30.01.2015.):
  • PayPal
  • Банков превод
  • Наложен платеж
  • Кредитни и дебитни карти
  • Skrill
  • И още много…
 • всички валути и преводи за Opencart които ви са необходими;
 • всички модули, които са ви необходими за да стимулирате вашето развитие в интернет;

Букинг система позволява клиента да избере кола, която е свободна през зададеният от него период. В административната част имате интерактивен календар с миналите, настоящите и бъдещите ви резервации. Към този календар ще можете да добавяте и офлайн резервациите си, за да не се получават проблеми и да съчетаете онлайн бизнеса си с офлайн. Тъй като OpenCart е мобилна система, ще можете да влизате и администрирате резервациите си през всяко едно устройство, което има достъп до интернет.

Подробно направен примерен автомобил можете да разгледате на: http://booking.artwebdesign.bg/AUDI-A8 където сме добавили примерни цени и опции за даденият магазин. При този пример можете да видите следните елементи:

 • Име на автомобила;
 • Оценка на клиентите за тази кола;
 • Бутони за споделянето и в интернет;
 • Спецификация на автомобила, чрез добавяне на атрибути към даден автомобил вие получавате тези спецификации;
 • Цена на ден на автомобила;
 • Отстъпки при резервация на автомобила за определен период, в нашият случай: за повече от 7 дни цената е 90€, за 14 дена – 80€ и за 30 дена 70€;
 • Добавили сме примерни опции за Застраховка на пътник от автомобила за ден;
 • Брой детски столчета, където цената се изчислява на ден;
 • Час на наемане и Час на връщане, които мислим че се разбират за какво са :);
 • Начална дата и крайна дата, това е момента при който се проверява дали дадена кола е свободна. След въвеждане на датите за наемане и връщане избирате бутона Verify, извършва се проверка дали колата е  свободна и се връща съобщение. Ако е заета се показва червен надпис, че не може да бъде наета за този период, но ако е свободна, че ви даде бутон да я резервирате и ще ви препрати автоматично към опциите за плащане;

Добавили сме и голям бутон в хедъра на сайт Резервация, като при неговото избиране анимирано се появява търсачка за търсене на свободни автомобили.

Системата за Rent a car има включен адаптивен дизайн, блог система и всички необходими модули за правилното развитие на един сайт за автомобили под наем.

Ако имате въпроси и запитвания можете да ги зададете на opencart@artwebdesign.bg или на +359 8777 3 25 25. Системата има и превод на български, за който ще трябва да ни пишете за да ви го изпрати. Можете да намерите модула в официалният сайт на OpenCart.com.

Изработка на сайт Варна

Аспаруховият Мост във Варна- изработка на сайт Варна

Всеки бизнес, независимо от неговата дейност, се нуждае от изработка на сайт Варна, в който да предоставя информация за продуктите и услуги, да рекламира работата си и да набира нови клиенти. Ние предлагаме изработване и поддръжка на сайтове, SEO оптимизация, популяризиране в социалните мрежи – всичко това ще помогне да развиете бизнеса си още по-добре, така че да достигне ново, по-високо ниво. Съвсем разбираемо е, че различните фирми изискват различни специфични функции в своите сайтове, но общо изискване е интернет страниците да са с интерес дизайн, да са лесни за употреба и да включват най-важните за вашия бизнес данни.

Сайтове за производители

Обикновено сайтове на производители включват информация за произвежданите артикули, производствения процес и използваните машини и технология. В сайта има галерия със снимки на готовите продукти и снимки на производствените помещения. Това дава представа на клиентите за начина, по който се извършва производството. Задължително се включва информация за контакти: адрес, телефонен номер, имейл за кореспонденция. По желание на клиентите в сайта могат да се добавят форми за контакт, форум и други функции.

Сайтове за търговци

Доста търговци продават онлайн, затова се нуждат от онлайн магазини. Подобни сайтове включват описания на предлаганите продукти и цена, реални изображения на стоките и опции за плащане. Подобни сайтове трябва да гарантират сигурността на личните данни на клиентите. Изработка на онлайн магазин Варна.

Сайтове за хотели

Изработка на сайт за хотел във Варна е една от най-търсените услуги в региона, което е нормално, имайки предвид добре развития туризъм. Най-често такива сайтове предлагат описание на хотела, брой стаи и легла, информация за ресторанти, барове, басейни, фитнес зали и други съоръжения на територията на хотела, както и снимки на някои от стаите, за да могат клиентите да добият представа за условията. Препоръчително е в сайта да има платформа за онлайн резервации, подробна информация за цените и секция за коментари на клиенти, които вече са използвали услугите на хотела.

Сайтове за ресторанти и заведения

Много собственици на ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене поддържат информативни интернет сайтове. Техните страници обикновено запознават клиентите с предлаганото меню и обстановката.

Изработката на сайт Варна за всеки бизнес трябва да е професионална и креативна, за да може вашата интернет страница да привлича клиенти. Допълнителните услуги, от които можете да се възползвате, са популяризиране на сайта в български и чуждестранни търсачки и социални мрежи, поддръжка, оптимизация. Това гарантира успешно разрастване на вашия бизнес, привличане на нови клиенти и реализиране на печалби.

Visit link

Статията е на РУСКИ език:

Бургаский аэропорт Сарафово, один из крупнейших аэропортов Болгарии, наряду с аэропортом София, аэропортом Варна и аэропортом Пловдив. Аэропорт Бургас, известен как аэропорт Сарафово, находится в южной Болгарии, севернее города Бургаса. Обслуживает ресорты южного побережья болгарского черноморья, так как расположен на Чёрном море и в основном работает с туристическими чартерными рейсами.

Здесь прилетают туристы из всего мира, но в последние годы число русских туристов, посетивших Бургас, растёт бесперерывно. С туристическими или бизнес целями сюда приезжают многие россияне. Некоторые покупают свою зарубежную курортную или постоянную недвижимость и очень часто побывают в нашу страну. И так как прилетают на аэропорт Бургас, им необходимо пользоваться услугами Rent-a-car, тоесть, пользоваться услугами фирм для аренды авто в Бургасе аэропорт. В общественной зоне салона для прилетающих пассажиров бургаского аэропорта находятся представительства несколько компаний, предлагающих машины напрокат, где можно заказать автомобиль.

Фирмы, которые действуют там, предоставляют своим клиентам специальные промо код бронирования и определяют скидки от десяти до пятидесяти процентов.

Рекомендуется, прежде чем заказать автомобиль, чтобы клиенты убедились, что у выбранной компании есть офис в аэропорту Бургас. Это гарантирует сервис, которому можно положиться, так как эти компании предлагают высокий уровень качества обслуживания в области аренды авто в Бургасе аэропорт.

Эти фирмы всё время обновляют свои автопарки. Они покупают для своих клиентов новые автомобили каждого класса авто- экономичные, люксозные, с новыми современными экстрами, компактные автомобили, седаны, миниваны, внедорожники. Эти новые автомашины удовлетворяют все желания и требования своих клиентов и предлагают им удобство, комфорт и безопасную поездку.

Некоторые из фирм, работающих в области аренды в Бургасе аэропорт, предлагают программы лояльности клиентов, что гарантирует скидку в цене арендования в зависимости от количества закаов, которые делают клиенты.

Вам гарантирован автомобиль от лидирующих поставщиков. Вы можете себе выбрать желанную машину через Интернет, онлайн, в сайтах компаний, где предлагаются фотографии отличного качества всех автомобилей. Кроме того, внести изменения или аннулировать заказ онлайн легко и быстро.

Обычно все компании работают круглые сутки семь дней в неделю. Можно заказать авто не только в сайтах, но и по телефону. Компетентные служащие ответят на все вопросы своих клиентов и объяснят все новые промо и скидки в политике своих фирм для аренды авто в Бургасе аэропорт.

Очень часто клиенты арендуют  авто по самым регулярным дестинациям – аэропорт Бургас- Солнечный Берег, Святой Влас, Елените, Дюните, Созополь, Несебр, Поморие, Приморско, Равда, Синеморец и т.д.

Кроме того предлагается трансфер до всех городах и посёлках в нашей стране. Компании для аренды авто в Бургасе аэропорт гарантируют, что их водители будут вас компетентно и безопасно привезти до любой точки Болгарии по желанию клиента, а качество обслуживания будет на высоком профессиональном уробне.

Visit link

Всяка изработка на сайт Бургас, независимо от вида му, преминава през няколко основни фази, които гарантират негово качество и функционалност. Основната цел е да се създаде сайт, който представя вашия бизнес в интернет, позволяват лесното ориентиране и използване от страна на клиентите и дава възможност за директна комуникация с тях.

Ето на кратко какво включва изработката на даден сайт:

 • Анализ и оценка – екип от професионалисти ще направи анализ на вашия бизнес, ще направи оценка на целевата аудитория, ще определи конкретните бизнес цели и ще оцени приоритетното съдържание. Целта на анализа е да се създаде сайт, който привлича потенциални клиенти и им носи увереност, че са попаднали на правилното място.
 • Изработка на дизайн – добре е дизайнът на вашия интернет сайт да съответства на дейността, която упражнявате. Нашите дизайнери ще ви предложат иновативни решения и съвети, и ще се съобразят с вашите идеи и предложения, за да създадат сайт с ефектен и привлекателен външен вид.
 • Структуриране на сайта – в този етап се обмисля начина, по който ще бъде организирана страницата, подготвя се интерфейса, който трябва да позволява лесно използване и ориентиране на посетителите.
 • Програмиране на страницата – изключително важно е вашият интернет сайт да се разпознава от търсачките и да се отваря от всякакви мобилни устройва. Затова при всяка отделна изработка на сайт Бургас ние следваме най-новите стандарти и методи в програмирането.
 • Избор на система за управление на данните – изборът на подходяща за нуждите на вашия сайт система е особено важна за последващото оптимизиране на сайта и добавянето на ново съдържание. Най-често използваните системи са WordPress и Opencart.
 • Тестване – след завършването на сайта, той трябва да бъде тестват за възможни грешки, натоварване и съвместимост с различни мобилни устройства и интернет браузери. Сайтът се пуска в експлоатация едва след потриване на всички тестове.
 • Допълнителни промени и подобрения – независимо колко добре е изработен сайт, практиката показва, че обикновено се налагат промени и подобрения, които възникват в хода на работата.
 • Обучение- ние ще обучим вас или ваши служите да работят със сайта, така че да не се налага да ни плащате за поддръжка или обновяване на информацията.

Цялостната изработка на сайт Бургас е трудоемък процес, в който участват редица професионалисти, чиято цел е да създадат лесна за употреба интернет страница, представяща бизнеса ви в най-добра светлина.